Jobba hos Sonora

Vi söker kontinuerligt nya revisorer och revisorassistenter, både civilekonomer och gymnasieekonomer som har som mål att bli revisorer.

Vi erbjuder våra anställda en utvecklande arbetsmiljö och satsar stora resurser på utbildning och vidareutveckling av vår personal. Nya medarbetare får en allsidig praktik och en väl anpassad teoretisk utbildning. Nyutexaminerade medarbetare får specialutbildning med sikte på auktorisation eller godkännande.

Vi fäster naturligtvis också stor vikt vid att även de erfarna medarbetarnas kunskaper vidareutvecklas. Vi lever i en föränderlig värld och det ställs hela tiden nya krav på revisorernas sätt att utöva sitt yrke.

Kunniga kollegor, spännande och utmanande kunduppdrag samt stora möjligheter till vidareutveckling gör att du har allt att vinna på att satsa på en karriär hos oss.

Vi arbetar i en platt organisation med korta beslutsvägar och i en positiv miljö vilket skapar stora möjligheter för dig som person. För oss är det viktigt att du har social kompetens, är ansvarstagande och har god analytisk förmåga. Du är välkommen att skicka din ansökan via formuläret nedan.

Skicka in en intresseanmälan